Kropsterapi – et værn imod den moderne livsstil (og SEO)

Kropsterapeut og behandler Lise Lillesøe har erfaret, hvordan den moderne livsstil påvirker os.

“Som behandler oplever jeg, hvordan den moderne livsstil påvirker vores krop og sind. Jeg har mange klienter, der bliver spændte i maven og har et overfladisk åndedræt. Flere og flere døjer med spændingshovedpine.

I en travl hverdag, hvor vi konstant er online, er det – desværre – vigtigt også at kunne give slip på de mange indtryk og lade op gennem kropsterapi for at klare sig igennem hverdagen.”

Effektivt mod stress
Lise Lillesøe har med succes behandlet mange mennesker, der har været stressede og pressede. Fokus for behandlingerne er at hjælpe klienten med at give slip på ophobet stress f.eks. gennem afspænding af åndedrættet.

I stressforløbene får Lise Lillesøe feedback om, at klienterne bliver bedre til at mærke deres grænser: “Behandlingerne hjælper klienten med at finde ro i krop og sind. Jeg får feedback fra mine klienter om, at de får bedre kontakt til deres krop, så de kan sige fra, inden de får påtaget sig for mange arbejdsopgaver. Desuden oplever de mere overskud og bliver i stand til at præstere mere på jobbet og får mere energi til familien.”

Om Lise Lillesøe
Lise Lillesøe er uddannet kropsterapeut ved Body SDS® (2010). Body SDS er omtalt som et af verdens mest effektive behandlingssystemer designet til det moderne menneske. Behandlingsformen er udviklet i Danmark i 1950’erne og udmærker sig ved at se holistisk på kroppen. Lise har efterfølgende suppleret med en 4-årig psykoterapeutisk
videreuddannelse (2017).

Besøg på Facebook: 
https://www.facebook.com/liselillesoe/?ref=aymt_homepage_panel

Body SDS
Body SDS