Mere om SEO-Søren og hans blog

Dette bliver hermed første indlæg på min SEO-blog, som kommer til at omhandle tips og generelle emner inden for dansk søgemaskineoptimering. Jeg har haft domænet, siden jeg begyndte at rode med SEO for alvor, men aldrig brugt det til særlig meget, så det skulle der ændres på.

Jeg har beskæftiget mig med området søgemaskineoptimering siden ca. 2004, men først anvendt det professionelt fra 2009, da det gik op for mig, hvordan kommunikation og PR på nettet kunne blive meget mere kraftfuldt med de rette søgeord og en disciplineret link-indsats foran skærmen.

I 2003 havde jeg fornøjelsen af at blive en af Danmarks først uddannede akademiske journalister (fra SDU, Odense). På uddannelsen havde vi faktisk et mindre kursus i HTML, som jeg siden har haft behov for. Og vi lærte lidt om arkivsøgning og internettet – men klogere bliver man som regel først, når man kommer ud i virkeligheden og prøve ting af.

Om kurser i SEO og bloggens alias

Mit borgerlige navn er Søren Lillesøe, men har valgt at kalde mig SEO-Søren herinde, da nogle unge eks-kursister fra et webbureau navngav mig sådan.

Jeg fungerer som ekstern SEO-underviser for bl.a. IT-fagforeningen PROSA og er søn af to pensionerede gymnasielærere. Men er nok mest kendt som ejer af PR-bureauet Supra Media (2009), der som Danmarks formentlig første PR-bureau begyndte at se koblingen mellem søgninger på nettet og traditionel medieomtale/PR.

Du er velkommen til at kommentere mine udgydelser (spam dog nej tak) eller smide en mail, hvis det er noget dybere eller et spørgsmål af mere privat karakter. Hvis jeg kommer under pres, laver jeg måske endda en brevkasse på bloggen.

Med venlig hilsen
SEO-Søren

SEO-ekspert Søren Lillesøe