Prøv en konsulent inden for IT og få sikret jeres data

Mange danske virksomheder kæmper til dagligt med IT-problematikker, der ikke nødvendigvis er lige nemme at fikse. Eller også har chefen ikke lige tid eller kompetencer til at gøre det, der gøres skal.

Det kan eksempelvis være problemer med relation til data migrering eller decideret cloud migration, hvor ”gamle” kundedata for eksempel skal lægges op i skyen, således kundekartoteket er fuldt ud ajourført og redigerbart fra snart sagt alle platformer, selv chefens 3G-smartphone fra kultfirmaet Doro i Sverige (et børsnoteret firma i øvrigt).

Med booking af en IT-konsulent fra København eller Århus sørger et firma som 24Support for at sikre problemløs integration af data uanset virksomhedstype. Konsulenten sidder hos kunden en vis periode, indtil rutinerne og programmerne virker.

IT Konsulent
IT Konsulent

Sådan finder I den rette IT-konsulent

De forklarer på hjemmesiden, at der også eksisterer deciderede hybridløsninger, når en virksomhed skal installere nye programmer eller data, således visse ting ligger online, og andre offline. Dette giver fuld mening i mange tilfælde, da IT-sikkerheden bør og skal tages seriøst.

Eksempelvis skal virksomhederne leve op til en række EU-regler inden for persondataloven, som ikke fandtes for bare fem år siden, hvorfor følsomme data med fordel med optræde offline, således de bliver sværere at hacke for både konkurrenter og IT-kriminelle personligheder.

Konsulenterne fra de forskellige danske firmaer kan være meget forskellige hvad angår både pris såvel som kompetencer, certificeringer, eksamener og andet godt, hvorfor det gælder om at spørge sine forretningsforbindelser til råds eller gå efter den niche af konsulenter, man benhårdt ønsker hjælp til.

Microsofts certificeringssystem er meget komplekst og kan ikke lige forklares på tre linjer, men at gå efter det, der svarer til jeres behov, vil som altid være et godt udgangspunkt, da man ikke behøver betale for ekstra viden, som man ikke får brug for.

I både Århus og København findes en lang række firmaer, der har gode referencer og certificeringer inden for cloud, men om de kan forstå jeres behov vil som altid være et spørgsmål om kemi i sidste ende. De større IT-firmaer er ofte noget dyrere, men har typisk et bedre udvalg af konsulenter og i nogle tilfælde mere erfaring med et givent område.

Regn dog som udgangspunkt ikke med, at større er bedre inden for konsulent-verdenen og migreringaf data såsom GDPR-oplysninger.