SEO tekster virker i realiteten

En højere placering på Google er noget alle, hjemmesideejere gerne vil have – og det er forståeligt. Med en god placering på Google vil du nemlig kunne få mange flere kunder, end hvad du har nu.

For at nævne et eksempel vil en hjemmeside som ligger på side 2 af google gå glip af minimum 70% af de folk der søger efter det du gerne vil findes på.

SEO-tekster er ikke noget nyt fænomen, men har været en del af mange virksomheders markedsføringsplan i en del år, f.eks. inden for især webshopssegmentet og hos professionelle bloggere. SEO tekst er nemlig en af de bedste metoder / måder, hvorpå du kan lave billig SEO. Når du skal vælge den rette person til at skrive dine SEO tekster skal du særligt være opmærksom på prisen og kvaliteten. Jo lavere en pris du vælger at betale for dine SEO-tekster, desto større er chancen for at kvaliteten ikke er god.

Webtekst kræver kvalitet

Når du gerne vil få andre til at skrive dine webtekster, kræver det at du finder en kompetent person til dette. En dårlig webtekst kan resultere i at kunderne hurtigt forlader din hjemmeside igen, da de ikke mener at du er professionel nok.

Dette ses særligt hos virksomheder der snyder forbrugeren eller andre virksomheder. De har oftest ikke sat sig ind i hvorfor en god webtekst er vigtig. Det har resulteret i at mange ikke stoler på hjemmesider uden en god webtekst.

En webtekst bør dog ikke bare være en tekst på din hjemmeside – den burde være søgemaskineoptimeret, og det kan derfor være en god idé at investere i en forfatter der skriver SEO tekst for at ramme publikum, der søger på den givne term for at få mere viden eller måske direkte skride til sagen og indkøbe et produkt eller en serviceydelse af hjemmeside-ejeren.

De rutinerede “forfattere” af teksterne kan nemlig hurtig sætte sig ind i hvad det er du ønsker, og derfor levere en webtekst i god kvalitet, og som samtidig får en høj placering på Google. Et eksempel på de forskellige priser og muligheder kan man ofte google sig til, vær dog opmærksom på, at billigt ikke altid er bedst, og om siden er ny eller gammel. F.eks. er en af de ledende aktører på området, Artikel-tjenesten.dk, etableret i 2012 og har derfor faste kunder og erfaring.

Mange biligleverandører overholder ikke deadlines og kan ikke tage større ordrer ind, da de kun er en eller to mand til at eksekvere. Så tjek alt op på forhånd, før du bestiller noget.